ISO 9001:2015 certificering verlengd voor 3 jaar

Afgelopen maand heeft Schleifenbauer opnieuw het certificaat in ontvangst genomen voor de recent behaalde ISO-certificering 9001:2015

Onlangs werd door certificerende instantie DQS opnieuw vastgesteld dat het door Schleifenbauer toegepaste managementsysteem voldoet aan alle normeisen voor het toepassingsgebied: ‘Ontwikkeling, productie en verkoop van rack-PDU’s en distributiepaneelsystemen’. Hiermee is de certificering verlengd met 3 jaar tot 2023.

Managing director Alain Schuermans is trots: “Aan klanttevredenheid, een goede en betrouwbare dienstverlening én kwalitatief hoogstaande producten ontlenen wij ons bestaansrecht. Met het continueren van onze ISO-certificering laten we onder andere zien dat we leidend willen blijven in het bieden van toegevoegde waarde oplossingen richting onze relaties.”

ISO 9001:2015 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement. Het beschrijft waar een organisatie minimaal aan moet voldoen om het mogelijk te maken dat processen worden beheerst en producten systematisch worden verbeterd.