Update: 29 september 2020


Op maandag 28 september 2020 maakte de Nederlandse overheid tijdens een persconferentie aangescherpte maatregelen bekend rondom de aanpak van het Coronavirus / COVID-19. In navolging van deze maatregelen heeft Schleifenbauer opnieuw voorzorgsmaatregelen getroffen (evenals in maart 2020) ter voorkoming van eventuele verspreiding van het virus.

Ondanks deze getroffen maatregelen blijft onze continuïteit vooralsnog gewaarborgd, zolang de richtlijnen van de overheid en het RIVM dit toelaten. Dit betekent dat zowel onze productie als de ondersteunende afdelingen operationeel zijn.


Voorzorgsmaatregelen bij Schleifenbauer:
  • Wij volgen alle richtlijnen op, zoals geadviseerd en verplicht gesteld door het RIVM.
  • Ons bedrijf is momenteel enkel telefonisch en via e-mail bereikbaar.
  • Medewerkers met een kantoorfunctie werken momenteel vanuit huis.
  • Klantafspraken met een van onze accountmanagers kunnen plaatsvinden, indien de onderlinge afstand van 1,5 meter gewaarborgd kan worden, er wederzijdse instemming is en voldaan kan worden aan de geldende maatregelen rondom het Coronavirus.
  • Wij ontvangen momenteel geen overige bezoekers en klanten op ons kantoor.
  • Leveranciers en transporteurs blijven welkom, zij kunnen zich op locatie melden door aan te bellen bij ons magazijn (volg route expeditie). Wij vragen hen zich te houden aan de door ons opgestelde richtlijnen.
We hanteren bovenstaande maatregelen voorlopig voor een periode van 3 weken (tot 20 oktober 2020), waarna wij de situatie opnieuw beoordelen aan de hand van de dan gecommuniceerde maatregelen vanuit de Nederlandse overheid.

Indien u vragen heeft, kunt u uiteraard contact met ons opnemen op +31 (0)73 52 302 56 of via mail: info@schleifenbauer.eu

We wensen iedereen veel succes en gezondheid toe.

namens de directie van Schleifenbauer